zondag 17 juli 2016

Datalogic Nederland

Datalogic Nederland

barcodewinkel.nl adviseert en verkoopt in Nederland het gehele Datalogic AIDC assortiment. Datalogic is een gerenommeerde fabrikant van scanning apparatuur. Datalogic levert barcode scanners met multi -interface ondersteuning. Dat betekent dat de USB, KBW of Seriele kabel door middel van een paperclip demontabel is. Bij draadloze modellen zorgt de cradle voor het opladen van de handheld en de communicatie met de host.

De draadloze techniek tussen de cradle en host verloopt via 433Mhz RF of Bluetooth. Bij bluetooth handhelds is het ook mogelijk deze met een smartphone of tablet te verbinden, een cradle is dan uitsluitend functioneel voor het opladen. Datalogic scanning apparatuur is afhankelijk van het model als kit leverbaar . Bij draadloze barcode scanners omvat de levering dan de handheld, cradle voor het laden\communicatie, voeding\netsnoer en een interface -kabel. Bij bedrade een interface kabel en in de meeste gevallen een standaard. Bij mobiele computers als de Memor X3 is een kit leverbaar, bij opvolgende modellen zoals de Skorpio omvat de levering uitsluitend de computer plus accu. Een cradle indien gewenst en voeding plus netsnoer dient apart gekocht te worden. Datalogic cradles, handheld, voedingen en interface kabels zijn ook altijd los te koop. Het is dus mogelijk om een draadloze set te kopen met uitbreiding van de handhelds en laders. In dit geval 1 set voor de draadloze communicatie met de host, meerdere handhelds die via dezelfde cradle met de host communiceren en cradles die uitsluitend voorzien in het laden. Datalogic Skorpio met pistoolgreep Windows CE 6.0

Een greep uit het Datalogic assortiment: Handhelds:
Contact scanner, imager, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbare modellen zijn de Touch 65 Light en 90 Light. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel.
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar model is de Heron HD3130. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot. Projecteert groene stip op barcode na correct scannen.
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Leverbaar model is de Heron HD3430. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot. Projecteert groene stip op barcode na correct scannen.
 • Datalogic Gryphon I GD4100
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar model is de GD4130. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot.
Imager, draadloos. Draadloos bereik bedraagt 30 meter. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar model is de GM4130. Cradle aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot.
Imager, draadloos, Bluetooth, Draadloos bereik bedraagt 30 meter. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar model is de GBT4130. Cradle aansluiten door middel van USB, KWB of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot.
Laser, max. scanafstand bedraagt 0.65. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar model is de GD4330. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel.
Imager, voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Leverbaar model is de GD4430. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot en Motionix motion sensing  Technology. Laatstgenoemde techniek schakelt de scanner automatisch in de gewenste modus. Mogelijkheid om handtekeningen en documenten vast te leggen.
 • Datalogic Gryphon I GM4400
Imager, draadloos. Draadloos bereik van 30 meter.  Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Leverbare modellen zijn de GM4400-HC en GM4400. Cradle aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel.  Intern geheugen voor de opslag van 1200 barcodes. Uitgevoerd met Greenspot.
 • Datalogic Gryphon I GBT4400
Imager, draadloos, Bluetooth. Draadloos bereik van 30 meter. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Leverbaar model is de GBT4430. Cradle aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Mogelijkheid om rechtstreeks vanaf een beeldscherm te scannen.
 • Datalogic Gryphon I 4100-HC
Imager, specieel voor inzet binnen de gezondheidszorg. Met beschermende coating voor het eenvoudig desinfecteren. Voor het scannen van 1D barcodes. Leverbaar als bedraad en draadloos model (BlueTooth). Leverbare modellen zijn de GBT4100-HC en GD4130-HC.
 • Datalogic Gryphon I 4400-HC
Imager, draadloos. Draadloos bereik van 30 meter. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Leverbaar model is de GM4400-HC. De Healthcare editie is voor het desinfecteren van de behuizing met een speciale coating uitgevoerd.
 • Datalogic Quickscan Lite
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot.
 • Datalogic Quickscan L
Laser, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de QuickScan L QD2330.
 • Datalogic Quickscan QD2100
De Datalogic Quickscan QD2100 is niet meer leverbaar.
 • Datalogic Quickscan QD2131
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel.  Leverbaar model is de QuickScan I QD2131. Uitgevoerd met Greenspot.
 • Datalogic Quickscan QD2400
Imager, bedraad. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de QuickScan I QD2430. Uitgevoerd met Greenpot.
 • Datalogic Quickscan QM2400
Imager, draadloos. Draadloos bereik van 25 meter. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Aansluiten door middel van USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de QuickScan Mobile QM2430
 • Datalogic Quickscan QBT2400
Imager, draadloos. Draadloos bereik van 30 meter. Eenvoudig te gebruiken in combinatie met Android of IoS. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Eenvoudig opladen door middel van een Micro USB kabel. Leverbaar model is de QuickScan Mobile QBT2430.
 • Datalogic PD7100
Bedraad, imager. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de PowerScan PD7130.  De PowerScan PD7130 is met name geschikt voor inzet binnen een productieomgeving.
 • Datalogic PD8300
Bedraad, laser. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de PowerScan PD8330. De PowerScan PD8330 is met name geschikt voor inzet binnen de logistiek of productieomgeving.
 • Datalogic PM8300
Draadloos, laser. Voor het scannen van 1D barcodes. Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Leverbaar model is de PowerScan PM8300. Draadloos bereik van 50 meter. Uitgevoerd met Greenspot. Robuuste scanner voor inzet binnen de logistiek en productieomgeving.
 • Datalogic PM8300 DK
Idem als de PM8300 alleen nu als uitvoering met display.
 • Datalogic PBT8300
Draadloos, Bluetooth, laser. Voor het scannen van 1D barcodes. Draadloos bereik van 90 meter. Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Uitgevoerd met Greenspot. Modellen met en zonder display leverbaar.
 • Datalogic PD9500
Draadloos, imager. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Modellen voor Direct Part Marking en HD leverbaar. Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Robuust voor de inzet binnen industrie en productie.
 • Datalogic PM9500
Idem als de PD9500 alleen nu draadloos. Draadloos bereik van 100 meter.
 • Datalogic PBT9500
Imager, draadloos, bluetooth. Voor het scannen van 1 en 2D barcodes. Draadloos bereik van 100 meter.  Aansluiten via USB, KBW of Serieel. Mobiele computers: Datalogic Memor X3. Een kleine een uiterst draagbare mobiele computer met 1 of 2D barcode scanner. Datalogic Skorpio X3. Een mobiele computer uitgerust met Windows CE of Embedded handheld Dus als een tegen scherpe prijzen en vlotte levering Datalogic apparatuur geleverd wilt hebben, neem dan tijdens werkdagen contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten